"SUPERIOR COMFORT" ROOMS

"SUPERIOR COMFORT" ROOMS

The design is inspired by nature, featuring parquet flooring, furnishings, ceiling beams, and carefully crafted wooden elements that create a warm and welcoming atmosphere.

The room offers brightness combined with a sense of privacy, making it truly unique.
It is equipped with a bathroom with a rain shower, a desk, spacious areas, a double bed, and a comfortable sofa bed, allowing the room to accommodate up to four guests.

USEFUL INFORMATION

On the day of arrival your rooms are available from 2:00 p.m. On the day of departure we ask you to vacate them by 10:30 a.m. Upon prior agreement it is possible to delay check-out and bring forward check-in.

In case of cancellation with less than 10 days notice, in case of no-show or in case of early departure, the entire amount of the reservation will be charged.

Breakfast is served in the restaurant from 7.30 to 10.00 (from 8.00 to 10.00 on weekends)

Mini Bar

Water: €3

Snacks: €4

Beer: €5.50

Coffee is free

Cenone di Capodanno

MENù

Aperitivo di benvenuto

– Assortimento di pani fatti in casa, burro montato, sale affumicato

Antipasto

– Degustazione di formaggi freschi e stagionati delle piccole aziende del territorio con confetture artigianali
– Uovo 63 cucinato a bassa temperatura, mousse di Marie Blanche, parmigiano 30 mesi e tartufo lamellato

Primo

– Risotto lavorato a pietra “Tenuta Margherita”, trombette dei morti e zucca arrosto
– Bottone allo zafferano, porcini e stracchino umbro

Secondo

– Medaglioni di agnello “Sorelle Ambrogi”, crema di sedano rapa e cicoria saltata
– Lenticchie e cotechino

Dessert

– Semifreddo al torrone e gianduia
– Selezione di dolci tradizionali natalizi

Vigilia di Natale

MENù

Aperitivo di benvenuto

Laschine, cipolla in Carpione e menta Bollicine Società Agricola Torre Penna

Antipasto

Carpaccio di Salmerino, gel di camette e alghe croccanti

Primo

Bottone di Tinca affumicata, brodo di Trombette dei morti e maggiorana

Secondo

Filetto di Luccio laccato, bieta, fagiolina del Trasimeno e salsa olandese

Dessert

Latte e biscotti

Pranzo di Natale

MENù

Antipasto

Galantina di pollo, maionesi e verdure acide

Primo

Cappelletti in brodo di cappone, manzo e vitello

Secondo

Bollito sbagliato, le sue verdure e mostarde fatte in casa

Dessert

Gelato al miele e frutta secca
Invia
1
Vuoi saperne di più, hai bisogno di un'informazione?
Scrivici qui, siamo a tua disposizione.

Le Cappuccinelle Suites & SPA